Etusivu Yleistä Referenssit Henkilökunta Historia Yhteystiedot Tarkastustoiminta Tarkastushinnasto

HISTORIA

Paavo Hakala perusti yrityksen vuonna 1978 silloiseen Vammalaan nykyiseen Sastamalaan. Yrityksen ensimmäinen suunnittelukohde oli nykyinen Tyrvään Sanomien talo. Aluksi yritys toimi asunnon Hakaloiden asunnon yhteydessä Jaatsinkatu 14 A:ssa. Salmi-yhtiöt oli tullut asiakkkaaksi ja laajensi jatkuvasti sekä Vammalan kaupungin katuvalaistussuunnittelu tuli myös mukaan. Uusia asiakkaita hankittiin innolla ja kuluja ei yhden miehen kotitoimistossa paljon ollut. Yhtiömuoto muuttui ammatinharjoittajasta Ky.n kautta osakeyhtiöksi. Samoin toimipaikka on vaihtunut Puistokadun kautta Hopulle ja jälleen takaisin Jaatsinkadulle. Nykyinen toimisto on osoitteessa Jaatsinkatu 1. Asiakkaita ei ole vaihdettu vaan kaikki edellä mainitut ovat edelleenkin mukana ja vuosien varrella olemme saaneet koko joukon lisää asiakaskuntaa.

Vuonna 2010 Antti Lehtinen osti suunnittelutoimiston. Koulutukseltaan Antti on sähkötekniikan diplomi-insinööri ja hänellä on suunnittelukokemusta 1990 luvulta lähtien.

Antti jatkaa toimintaa Paavon luomalta pohjalta tuoden mukaan lisää tietoa ja taitoa varsinkin ohjaustekniikoiden osalta.

Olemme rakennusten sähköistykseen ja tie- ja katuvalaistukseen erikoistunut yritys. Suunnittelutoimisto Hakala on tehtävissään saanut aikoinaan aloittaa suurista ympyröistä ja tietysti toimistolta sujuvat myös pienemmät kohteet.

Paavo Hakala on Turvatekniikan keskuksen (TUKES) nimeämä valtuutettu tarkastaja, jolla on oikeus suorittaa varmennus- ja määräaikaistarkastuksia lähes kaikkiin sähkölaitteistoihin. Hän on eläkkeellä ollessaankin käytettävissä tekemään ko. tarkastuksia kauttamme.

AJANKOHTAISTA

15.10.2015
Tarkastushinnasto päivitetty
10.10.2015
Määräaikais- ja varmennustarkastuksia teemme edelleen.Tarkastuksia tekee jatkossa Antti Lehtinen (VTS227) puh 0400831841
18.9.2014
Uudet kotisivut julkaistu